Åpen dag for Vg1 elever fra Lørenskog vgs.

En av bukettene som ble laget av lærerstudent fra Elvebakken vgs.
Fokus på hva vil det si å være blomsterdekoratør med praktisk jobbing

 

Det ble en dag med stor aktivitet der elevene fikk lage påskebuketter for første gang. Inger - Johanne Arnkværn hadde ansvar for dagen, og det ble laget bukettkonstruksjoner før de fikk "leke" med blomster. Elevene hadde nesten ikke tid til å ta pauser - mat kunne de spise etterpå, for dette var GØY!!

Hyggelig med besøk når det er så flotte og motiverte elever.

Kun en av elevene hadde i utgangspunktet tenkt å bli blomsterdekoratør, men på stemingen i rommet syntes alle det var morsomt å jobbe praktisk med blomster. En ekstra motivasjon var det kanskje da de fikk lov til å ha med seg bukettene de hadde laget hjem til helgen.

Neste år skal vi igjen samarbeide med Romerike skolene om prosjekt til fordypnings uke 47 (17.- 21. november). Dette er en uke skolene samarbeider på tvers, og det vil da kun komme elever som har Blomsterdekoratør som sitt førstevalg. Vi ser fram til det videre samarbeidet, og håper dette kan bidra til at flere velger dette vakre og viktige yrket.

      

 

   

Her ser vi elever og lærere i aksjon. Vi håper å se noen av dere igjen som lærlinger om ett år - velkommen skal dere være!!