BLOK Oslo har flyttet til Karenslyst allé.

Karenslyst allè 9c
Vi har flyttet! Ny adresse er: Karenslyst allé 9c, 0278 Oslo.

I tidsrommet 1. juli til 1. august flytter BLOK Oslo fra Hoffsveien til Karenslyst allé.
Dette blir spennende! Styre og ledelse håper mer sentral og attraktiv beliggenhet blir et løft for alle som er tilknyttet BLOK.
De nye lokalene er noe større, men også helt annerledes enn nåværende. Til sammen skulle det gi nye muligheter for flere aktiviteter.
Utleier jobber nå med tilpasninger og nødvendig oppgradering av de nye lokalene. Det blir spennende å se hvordan lokalene framstår når alt er klart til innflytting fra 1. juli. Vi tror både ansatte, lærlinger og kursdeltakere vil trives godt med litt mer aktivitet i miljøet rundt. Forandring gir uansett inspirasjon i hverdagen og er en spore til å tenke nytt.

Bakgrunn for flytting:
Etter 11 år i Hoffsveien, selv med én utvidelse underveis, har BLOK de siste årene vært i ferd med å vokse ut av lokalene.  Bygningen Hoffsveien 17 skal i løpet av nær fremtid rives, og vi har de siste 6 årene kun hatt 1-2 års forlengelse av leieavtalen, med forbehold om utflytting på 6 måneders varsel grunnet riving. I hele denne tiden har vi hatt en dialog med utleier om at de skulle se etter andre egnede lokaler i sin bygningsmasse. Primært ønsket vi beliggenhet i samme område, tilsvarende nærhet til offentlig kommunikasjon, samt en leiepris tilpasset vår stramme økonomi. Lokaler tilpasset vår bruk har det ikke vært mye av på leiemarkedet de senere år. BLOK passer ikke helt inn i et «eksklusivt» kontormiljø. I mars fikk vi melding om at utleier hadde et ledig lokale som muligens kunne egne seg for oss og vår økonomi. Lokalene har tidligere vært benyttet til  kontor, men har en enkel, utradisjonell utforming og materialstandard.