Inspirasjonstreff på Skøyen

Det ble et velykket Inspirasjonstreff i Karenslyst allè onsdag 9.mars

Temaet var"NATUR FOR SALG" med KIRSTEN WESTERGAARD OG TRINE TORGERSTUEN 

De to utfylte hverandre utrolig godt. Trine med fokus på resirkulasjon og gjenbruk og Kirsten som er veldig opptatt av økologiske og kortreiste varer.
De tryllet fram de utroligste arbeider av naturmaterialer.

Se flere bilder i galleriet HER
                                  
                 


 

 


Kirsten Westergaard startet på voksenopplæringen på BLOK, for så å bli lærling hos Blomsterpikene. Så reiste Kirsten til København og startet hos Anette von Einem. Der har hun arbeidet tett for og med Anette i 3 år. Sammen med Anette har hun assistert i internasjonale konkurranser som Asia Cup i Japan 2014 og Singapore Gardenfestival 2014 hvor de vant gull og Best i show. Kirsten har vunnet Tivolicup i København i 2013, hun ble Københavnmester i 2014 og kom på 7.plass i det Danske mesterskap med 2 priser for beste brudearbeid og fikk i tillegg publikumsprisen for den forberedte oppgaven. I 2015 ble hun vinner av veteranklassen i Tivoli Cup og da også Tivolimester.
I januar 2016 flyttet Kirsten hjem til Norge, hun har startet firma «Nordisk naturbinderi» og vil jobbe freelance fra Nesodden, hun holder kurs og samarbeider med Blomsterhagen på Abilsø.
Høsten 2016 starter hun på VEA for å ta mesterbrevet.
Kirsten jobber som sagt i nordisk stil, med fokus på lokale varer i sesongen og har fokus på miljø.

 

Trine Torgerstuen er vel det vi kan kalle et multitalent. Gå inn på hjemmesiden hennes å ta en kikk, ikke minst på CV`n hennes på www.torgerstuen.no
Trine er ikke den som har vært mest aktiv i konkurranser, men hun ble distrikts mester i Hedmark og Oppland da hun gikk på VEA og i 2015, 20 år etter gjør hun comeback og blir nr.2 i DM i Østfold og har deltatt i to NM.