Kurs og inspirasjonstreff med Runi Kristoffersen i Bergen

Brudebukett laget av Runi
Høyt engasjement og god stemning da Runi viste brudearbeider med postmoderne uttrykk 11. mars.  

Endelig fikk vi Runi til Bergen. Hun er en av våre mest eksperimentelle og spennende dekororatører med lang erfaring også som Landart kunstner. Med sin bakgrunn med hovedfag i Kunst- og kulturhistorie kjenner hun bakgrunnen til fagets stilformer bedre enn de fleste.
Det ble fullt hus og stormende jubel på inspirasjonskveld på BLOK Bergen, da 56 forventningsfulle blomsterkolleger hadde møtt opp til en kreativ og faglig spennende kveld. 

                

I forkant av inspirasjonstreffet gjennomførte vi et brudekurs for førsteårslærlingene og 8 kursdeltagere, der de jobbet med ulike brudeteknikker og uttrykk. Alle arbeidene ble stilt ut og vist under treffet til stor glede for de andre fremmøte. Veldig hyggelig at så mange også kom fra Hjeltnes vgs, som vi håper å se igjen som lærlinger til høsten. Siste bildet til høyre over og bildene under er fra brudekurset.

        
 

De nominerte og vinnerne av loggprisen, Synne V. Føyn andre års læling fra Ingvilds blomsteratelier og Madelene Chantel Olea første års lærling fra blomsterpaviljongen var strålende fornøyd med resultatet av kåringen. Alle fikk medalje, mens vinnerne fikk en fin bok av Gregor Lersch og diplom som kan brukes på CV'n ved senere jobbsøknader.

      

Se flere bilder i galleriet