Vil du bli blomsterdekoratør?

Heltidskurs starter 15.januar 2018

BLOK Skøyen, deltids- og heltidskurs i Oslo:

Adresse: Karenslyst allè 9c, 0278 OSLO 

  • 15. januar 2018 starter komprimert heltidskurs over ett halvt skoleår i Oslo (mandag-fredag) - eksamen juni 2018. Klasseleder: Anita Hope. 
  • Nytt deltidskurs starter  i august 2018

 

BLOK Hordaland, deltidskurs i Bergen:

Adresse: Litleåsveien 8, 5132 NYBORG (i Åsane)

Nytt kurs starter i august 2018

Både Heltids- og deltidskursene følger norsk læreplan for programfagene Vg2 blomsterdekoratør og teoridelen for Vg3 i bedrift, og avsluttes med eksamen i begynnelsen av juni . 

Det er ingen fellesfag (norsk, matematikk ...osv).

Kurset er beregnet for voksne som er i omskolering eller ikke har formell utdanning, ungdom som ønsker utdanningen uten å gå veien om vanlig videregående skole eller for deg som lurer på om det er Blomsterdekoratør du skal bli.

Det jobbes praktisk og teoretisk. Gjennom kurset er det flere praksisperioder der du får kontakt med ulike bedrifter, og kanskje mulighet til å få en læreplass eller arbeid etter kursslutt.
Dersom du ikke er helt sikker på om det er blomsterdekoratør du skal bli vil praksisperiodene gi deg verdifull erfaring med faget.

Hvis du ønsker å ta utdanning ved siden av jobb i blomsterbutikk kan du følge samlinger på BLOK som lærling eller praksiskandidat - ta kontakt med BLOK for å drøfte hva som passer best for akkurat deg.

Vi har lærlinger og kursdeltagere som kommer tilreisende fra hele landet, og samlingene gjennomføres i våre avdelinger på Skøyen i Oslo og Åsane i Bergen. Se årsplaner under aktivitetsplaner.

 SE MER INFO og påmelding:

  • heltid BLOK Skøyen, Oslo
  • deltid BLOK Skøyen, Oslo
  • deltid BLOK Hordaland, Bergen
  • -eller kontakt oss for mer informasjon.