Yrkes NM på Lillestrøm 2012

Preimeutdeling av Kristin Halvorsen
31. oktober - 2. november var det utdanningsmesse og yrkes NM på Lillestrøm

Dette ble en unik mulighet til å se dyktige yrkesutøvere i aksjon. Det var mange konkurranser og presentasjon av ulike yrker og utdanningsprogram.

BLOKs ansatte og lærlinger informerte om blomsterdekoratørfaget, og vi arrangerte spennende lagkonkurranser for våre lærlinger fra BLOK Agder, BLOK Hordaland og BLOK Skøyen (Østfold, Oslo, Akershus, Hedmark, Oppland, Buskerud og Vestfold). I tillegg til de vanlige vurderingskriteriene, farge, komposisjon, ide og teknikk, var i år også kommunikasjon med publikum og orden på arbeidsplassen med i vurderingen. Lærlingene viste at dette var noe de behersket med glans!!

Vinneren ble det ROSA laget (Fatima (Oslo), Viktoria (Vestfold), Daiva (Oslo) og Cathrine (Østfold), 2.plassen gikk til GULT lag (Hanna (Oslo), Therese (Hordaland), Nanna (Nordland) og Rebekka (Agder) og 3.plassen gikk til det LILLA laget (Katrine (Hedmark), One (Oslo), Lisa Mariell (Oslo) og Linda (Oppland). Alle lagene hadde flotte arbeider, og det var meget jevnt mellom de ulike gruppene, så her var det bare vinnere!!! Vi takker lærlingene for flott innsats.

 

 

 

                                 

Her har Kristin Halvorsen blitt "smykket" av det lilla laget og det andre bildet er kjoledekoren til det rosa laget.

Se flere bilder i galleriet her

Les mer om arrangementet på World Skills Norge sine hjemmesider