Internasjonal utveksling

Her finner du en kort besskrivelse av internasjonal utveksling de siste årene.

2015 hadde vi utveksling via Erasmus + .  Det var mange søkere, og etter en nominasjonsrunde fikk en elev reise til Tyskland, to til Nederland og to til Italia som også deltok på en internasjonal konkurranse i sør Italia (se egen artikkel). To lærer var med på Workshop i Ialia, se egen artikkel med bilder fra utveksling 2015.

Jorunn og Inger-Johanne deltok på Flornets generalforsamling i Estland april 2015 (se egen artikkel).

Vi har hatt besøk av en elev fra Tyskland og to lærere fra Slovenia vår 2015, og to elever fra Østerrike 6 mnd. høsten 2015 og vinter 2016.

  

2014 hadde vi ikke utveksling, men Jorunn og Inger-Johanne representerte BLOK på Flornet møte i Paris (se egen artikkel).

     

2013 hadde vi  ikke utveksling, men Elin Havreberg representerte Norge i World Skills i, og fikk en fin fjerdeplass og medal of Excellence. Hun ble også Europamester i Split samme år. Jorunn og Inger-Johanne deltok på Flornet møte i Weihenstephan, Tyskland. Vi var dette året med i et internatjonalt prosjekt som utviklet en "International Bechelor in Floristry design" i samarbeid med Flornet og Florint.

      

2012 hadde vi besøk av en elev fra Tyskland (Weihenstephan) på våren. På høsten hadde vi besøk av to elever fra Münster i Tyskland, to elever fra Østerrike og en fra Frankrike. Birte, Louise og Katrine deltok i konkurranse i Italia under ledelse av Trond Deetjen, og Katrine og Louise deltok i Euro Skills i Franchochamp - SPA. Jorunn og Inger-Johanne representerte BLOK på Flornet møtei Tsjekkia.

   

2011 hadde vi besøk av to lærere fra Finland, mens 7 lærlinger fra BLOK reiser på utveksling 3 til Tyskland (BLOK Skøyen), 2 til Finland (BLOK Agder og BLOK Skøyen) og 2 til Italia (BLOK Hordaland).
Høsten 2011 får vi besøk av to elever fra Münster i Tyskland (3 uker), to elever fra Østerrike (3 måneder). Jorunn og Anne Stine representerte BLOK på Flornet møte i Østerrike.

2010 hadde vi besøk av lærere og studenter fra Italia, og Marit Iren Mythe, Carina Enger og Ingrid Finstad Sand representerte BLOK på lagkonkurranse i Torino. Trond Deetjen var med som inspirator og dommer.
Anita og Anne Stine representerte BLOK på Flornet møte i Budapest.
Høsten 2010 hadde vi besøk av lærere fra Tsjekkia og utvekslingsstudenter fra Østerrike (4 måneder), og deltok i Euro Skills i Lisboa der det ble gull til Norges lag (Carina Enger og Marit Iren Mythe), se bilder Euro Skills

2009 reiser 6 BLOK-lærlinger på utveksling i henholdsvis Tyskland, Italia og Slovenia.
Jorunn og Inger-Johanne representerte BLOK på Flornet møte i Tsjekkia.
Høsten 2009 har vi hatt besøk av 12 utvekslingstudenter fra Italia, Tyskland, og Nederland. Bilder
Elisabeth Finbråten representerte Norge i World Skills i Canada, og fikk en god 9 plass, se bilder World Skills.

2008 hadde BLOK ansvar for utplassering av 4 studenter fra Tyskland (3 og 5 uker), 2 fra Østerrike (3 måneder) og 2 fra Nederland (3 uker)
4 elever fra BLOKs voksenopplæringskurs reiste til Tyskland i 3 uker. Se rapport fra en av studentene.
BLOK representerte Norge i Euro Skills i Rotterdam og fikk en fin bronse plass i lagkonkurransen (Siren Næss og Berit Marie Wiig), se bilder Euro Skills

2007 reiste 6 lærlinger på utveksling i henholdsvis Nederland, Slovenia og Tyskland
BLOK fikk besøk av 4 fra Nederland, 4 fra Tyskland og 1 fra Østerrike.

2006 var de fleste av BLOKs ansatte med på den store blomsterutstillingen FIORITEC i Sanremo, Italia
BLOK hadde besøk av 2 studenter fra Nederland, 4 fra Slovenia, 2 fra Sverige, samt 2 studenter og 2 lærere fra Østerrike.

2005 reiste 2 lærlinger til Tyskland for 3 måneder, der en del av oppholdet skulle være deltakelse på den store BUGA-messen i München. 2 instruktører reiste nedover og deltok under selve messen.

November 2003 var elever og lærere sammen laget adventsutstilling i Etnografisk museum.